https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

cladach


cladach

Cladach whisky

Cladach is een blended malt whisky met duidelijke invloeden van de Schotse kust. Liefhebbers van krachtige, uitgesproken whisky doen er goed aan om dit merk te ontdekken. Voor de Cladach Cask Strenght, die onderdeel is van de Special Releases serie uit 2018, is whisky gebruikt van Caol Ila, Clynelish, Inchgower, Lagavulin, Oban en Talisker.


Meer info


cladach

Cladach: Diageo Special Releases 2018


Cladach behoort in 2018 voor het eerst toe aan deze serie van Diageo waar ieder jaar halsreikend naar uit wordt gekeken. Cladach is geen nieuwe distilleerderij, maar onder dit merk wordt blended malt van verschillende distilleerderijen uitgebracht. Vorig jaar was de Collectivum XXVIII onderdeel van de Special Releases, waarin whisky van iedere actieve Diageo was verwerkt. Cladach is hier de opvolger van. Ook hier is whisky van diverse Diageo distilleerderijen gebruikt.