https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

crafter's


Crafter's Gin

Crafter's Gin is afkomstig van een Estlandse, ambachtelijke distilleerderij. De inspiratie voor de gin vloeit voort op basis van de wonderschone (groene) natuur. De basis wordt gelegd door zoveel mogelijk lokale ingrediŽnten gebruiken, waarna passie en liefde voor het vak samenkomen en leiden tot excellente gin.


Meer info


Crafter's Gin tonic


Van een Crafter's Gin tonic kunt u heerlijk op verschillende manieren genieten. U kunt kiezen voor een tonic die het karakter van de gin goed balanceert of om hier juist een extra twist aan te geven. Lekker om te proberen: mix de Crafter's Gin met Fentimans Tonic Water, voeg voldoende ijs toe en gebruik wat rozemarijn als garnering. Gaat uw voorkeur uit naar het gebruik van een andere tonic? Dit kan uiteraard ook. Ontdek ons aanbod en ga op zoek naar uw favoriete soort.