https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

teeda


Teeda: Japanse rum

Teeda is een Japanse rum die door de Helios Distillery vervaardigd wordt. De distilleerderij staat in Okinawa gevestigd en vanuit hier wordt gewerkt aan het produceren van ambachtelijke en zéér smaakvolle dranken. Het merk is populair in het eigen land, maar ook buiten de landgrezen wordt de kwaliteit opgemerkt. Zelf bekend worden met het vakmanschap? Kies dan voor Teeda!


Meer info


Teeda: ontdek het merk


Okinawa is de meest zuidelijk gelegen regio van Japan en heeft een uniek subtropisch klimaat dat uitermate geschikt is om suikerriet te verbouwen. Dit is wordt vervolgens als basis van de rum gebruikt. De rum zelf distilleert men op basis van vers geperst suikerrietsap, waarna gerijpt wordt op eiken houten vaten. De drank die onder dit vlaggenschip wordt uitgebracht, is het ontdekken waard voor de échte rum liefhebber.