samaroli


Samaroli

Samaroli is een bekende naam in de whiskywereld en voorziet de markt al geruime tijd van exceptionele bottelingen, ieder uniek in zijn soort. Deze Italiaanse onafhankelijke bottelaar staat al jaren aan de top en heeft enkele van de meest legendarische whisky's ooit voortgebracht. Je vindt hier verschillende whisky's terug met oplopende leeftijden en smaakstijlen. Zo nu en dan kom je hier ook een rum van Samaroli tegen. Bekijk het aanbod in de webshop en bestel online!


Meer info


Lees meer over Samaroli whisky


Samaroli, de meest bekende Italiaanse onafhankelijke bottelaar van whisky ooit, is in 1968 opgericht in Rome. In eerste instantie was het bedrijf enkel actief als importeur van dranken die het vervolgens verder verkocht. Begin jaren '80 gingen zij actiever op zoek naar individuele en gelimiteerde uitgaves, waarbij whisky op vatsterkte een belangrijke rol speelde. Zij kochten zorgvuldig geselecteerde vaten en bottelden deze onder hun eigen naam, met een eigen vormgegeven etiket. Dit heeft hen met verloop van tijd een cultstatus binnen de whiskywereld opgeleverd.

Door de jaren heen is Samaroli whisky van een steeds divers wordende groep aan distilleerderijen gaan bottelen. Bekende namen zoals Bowmore, Caol Ila, Glenlivet en vele andere hebben de revue gepasseerd. Je kunt nu zelf bekend worden met deze whisky's via DrankDozijn, bekijk het aanbod in de webshop en sla je slag!