the matsui


the matsui

The Matsui

The Matsui whisky is afkomstig van de Japanse Kurayoshi distilleerderij. Hier wordt voortreffelijke Japanse whisky vervaardigd, waarbij veelvuldig voor een rijping op Mizunara vaten gekozen wordt. Japanse whisky wint al jaren aan populariteit en men laat als geen ander zien de kunst achter de whiskyproductie onder de knie te hebben. Wanneer je graag whisky uit het land van de rijzende zon drinkt, kies dan voor The Matsui en bestel jouw favoriet voordelig via de webshop van DrankDozijn!


Meer info


the matsui

Matsui whisky: lees meer over het merk


De Kurayoshi distilleerderij focust zich met hun Matsui whisky voornamelijk op overzeese markten. De distilleerderij brengt whisky onder verschillende merknamen uit, met telkens een andere productiewijze. Wanneer je voor The Matsui kiest dan weet je dat je met single malt whisky uit Japan te maken hebt. Hierbij wordt veelvuldig voor een interessante vatrijping gekozen. De whisky's staan daarnaast bekend om hun fraai vormgegeven labels.

Er wordt alles aan gedaan om het karakter van de whisky écht te laten spreken. Hierdoor wordt per individuele uitgave gekeken naar de meest geschikte vatrijping, wordt het productieproces van dichtbij gemonitord en vult men de whisky op een relatief hoge sterkte af. Dit alles gebeurt zonder de toevoeging van kleurstoffen, zodat The Matsui whisky zijn natuurlijke kleur behoudt.