https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

buffalo barrel


Buffalo Barrel

Buffalo Barrel Aged Zinfandel is een interessante verschijning. Deze zinfandel wijn combineert al het goede van de wijn met dat van vaten die voorheen Amerikaanse whiskey bevatten. Ben je liefhebber van stevige zinfandel wijnen? Dan is deze Buffalo Barrel wijn er een die jij geprobeerd moet hebben.


Meer info


Buffalo Barrel: wijn gerijpt op whiskeyvaten

 
Buffalo Barrel wijn is interessant voor zowel de liefhebbers van volle rode wijn als liefhebbers van whiskey. Het rijpen van dranken op diverse vaten is een bekend verschijnsel en dan met name op het gebied van sterke dranken. Met wijnen gebeurt dit minder, maar met de komst van Buffalo Barrel wijn is dit een uitgelegen mogelijkheid om dit (verder) te ontdekken. Het van nature uitgesproken karakter van de zinfandel wijn wordt aangevuld met verfijnde lagen aan fruit en kruiden, afkomstig van de vaten. Bestel jouw wijn voordelig en snel via de webshop van DrankDozijn.