https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

glenfarclas


Glenfarclas: ontdek het vakmanschap

Glenfarclas is een grote naam op het gebied van single malt whisky. De distilleerderij staat in het hart van de Speyside regio van Schotland gevestigd. Glenfarclas whisky staat bekend om de zoete invloeden die het verkrijgt door een rijping op sherryvaten. Bij DrankDozijn vind je een groot aantal whisky's van dit merk terug, waardoor je ruime keuzemogelijkheden hebt. Bekijk het aanbod en bestel direct online.


Meer info

Meer artikelen laden

Glenfarclas whisky: de trots van de Speyside regio


De Glenfarclas distilleerderij is in 1836 opgericht en is sinds 1865 in handen van de familie Grant. Deze familie heeft tot op de dag van vandaag nog steeds de leiding, waardoor de Glenfarclas één van de weinige nog onafhankelijke distilleerderijen is. De whisky wordt op traditionele wijze vervaardigd, waarbij passie en vakmanschap centraal staan. Samen met zorgvuldig uitgezochte ingrediënten, de koperen pot still ketels en speciaal geselecteerde vaten vormt dit de sleutel tot het succes.

Het laten rijpen van whisky op sherryvaten is iets wat relatief veel distilleerderijen doen, maar slechts weinigen zitten op het niveau van Glenfarclas. Sinds jaar en dag wordt alle whisky toebehorend aan dit merk op sherryvaten gerijpt. Ondanks dat er schaarste is op het gebied van deze vaten en de prijzen hiervan steeds hoger worden, blijft de distilleerderij hiermee doorgaan. En gelukkig maar, de whisky scoort uitstekend.

Koop Glenfarclas whisky voordelig online

 
Glenfarclas whisky koop je eenvoudig en tegen een scherpe prijs bij DrankDozijn. Je vindt hier een groot aantal beschikbare whisky's, waardoor je ruime mogelijkheden hebt om dit merk (verder) te ontdekken. Wanneer whisky met een rijping op sherryvaten helemaal jou ding is, dan zit je goed bij Glenfarclas. Binnen het aanbod heb je ruime keuze aan whisky met een leeftijd, maar ook whisky gebotteld op vatsterkte behoort tot de mogelijkheden. De Glenfarclas 105 is hier een uitstekend voorbeeld van.