glenfiddich


Glenfiddich

Glenfiddich is een grote naam op het gebied van Schotse whisky, waarbij zij geroemd worden om de constante kwaliteit. Glenfiddich is het eerste merk dat buiten de Schotse landgrenzen is gepromoot, waardoor het merk al snel wereldwijd bekend werd. Zowel voor beginnende als gevorderde whiskydrinkers is deze whisky het ontdekken waard.


Meer info

Meer artikelen laden

Glenfiddich whisky


Glenfiddich whisky is een zeer grote naam in de markt en is afkomstig uit het hart van de Highland regio van Schotland. In 1887 werden de distillatieketels voor het eerst aan het werk gezet, waarna gewerkt werd aan het creŽren van naamsbekendheid. Dit is iets wat bijzonder goed is gelukt; vandaag de dag is Glenfiddich een merk dat over de gehele wereld bekend is.

Er is weinig veranderd sinds de oprichting van de distilleerderij door William Grant. Hij en zijn negen kinderen hebben samen de handen uit de mouwen gestoken om de distilleerderij op te bouwen. Het geheim van Glenfiddich is ervaring gecombineerd met passie. Meer dan vijf generaties van de familie Grant zijn betrokken geweest bij het produceren van Glenfiddich whisky. Dit is iets waar nu de vruchten van geplukt worden.

De distilleerderij heeft door de jaren heen een indrukwekkend portfolio opgebouwd. De bekendste whisky van allemaal is wellicht de Glenfiddich 12, een uitstekende keuze voor zowel beginnende als gevorderde whiskydrinkers. Glenfiddich voorziet de markt echter van meerdere whisky's welke het ontdekken waard zijn, wat is uw favoriet?

Glenfiddich prijs


DrankDozijn werkt met een lage Glenfiddich prijs, waardoor u altijd voordelig van uw favoriete whisky kunt genieten. Ontdek ons assortiment en kies voor de variant die bij u past.