https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

moët & chandon


Moët & Chandon

Moët & Chandon (officieel Moët et Chandon) is het grootste champagnehuis ter wereld en bestaat al ruim 250 jaar. Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige champagne dan zit u goed bij dit merk. Ontdek nu zelf waarom Moet Chandon al sinds jaar en dag zo geliefd is over de gehele wereld. Geniet van deze exclusieve producten met diens verrassende smaken.


Meer info


Moët Champagne


Oprichter Claude Moët heeft het champagnehuis in 1743 opgericht, waarbij enkel zijn achternaam werd gevoerd. Met dit merk richtte Claude Moët zich enkel op de productie van Moët champagne, waarmee hij de eerste wijnmaker in de Champagnestreek was die dit deed. Claude was een uitstekende verkoper wat er voor zorgde dat hij in contact kwam met de hoffelijke stand van Versailles. Later behoorde ook koning Lodewijk XV tot zijn clientčle.

Rond 1833 had de kleinzoon van Claude Moet, Jean Remy, al enige tijd de leiding, waarna Pierre-Gabriel Chandon zich bij hem voegde. Sinds dat moment ging de firma door het leven als Moët et Chandon. De tot noch toe best verkopende champagne van het merk is de Moët Chandon Imperial brut die in 1860 het levenslicht zag. Hedendaags behoort de imperial brut nog steeds tot het kernassortiment. In de 20e eeuw hebben enkele fuseringen plaatsgevonden met niet de minste namen; in 1971 met Hennessy Cognac en in 1987 met modemerk Louis Vuitton. Vandaag de dag staat het merk achter de champagne dan ook bekend als Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH).

Moët en Chandon kopen?


Moët en Chandon kopen doet u eenvoudig en tegen een lage prijs via DrankDozijn. Ontdek ons grote assortiment aan champagnes en kies voor de variant die het best bij u past. Of u nu een fles cadeau wilt doen of hier toch zelf van wilt genieten, met Moët en Chandon is het altijd een feestje.